top of page

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Ζαχάρειος Πρότυπος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

ilisis.gr

2 Φεβ 2024

12 νέες θέσεις νοσηλευτικής και γενικών καθηκόντων

Το Δημοτικό Ίδρυμα «Ζαχάρειος Πρότυπος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η Αγία Παρασκευή"», που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.


Οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή απόφοιτους λυκείου και γυμνασίου, οι οποίοι θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ).


Οι ειδικότητες είναι:

  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών: 4 θέσεις

  • ΥΕ Γενικών Καθηκόντων: 8 θέσεις


Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.


Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.


Πηγή: https://www.proson.gr/

bottom of page